Bæredygtighed​

​AJ-Byg Aps er dedikerede til at levere håndværk af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Hos os handler bæredygtighed ikke kun om at bygge smukke og holdbare løsninger, men også om at tage aktivt ansvar over for vores planet og fremtidige generationer.

Vores tilgang til bæredygtigt byggeri omfatter brugen af ​​materialer, der er udvalgt med hensyn til deres miljøpåvirkning. Vi stræber efter at bruge genbrugte eller genanvendte materialer og prioriterer certificerede bæredygtige træsorter.

Byggeri med fokus på energioptimering er en stor del af vores arbejde. Om vi bygger nyt eller renoverer, har vi stor fokus på isolering, tætne utætheder og vælge energivenlige vinduer og døre. Vi rådgiver vores kunder om rentabel energirenovering.

Affaldshåndtering er en vigtig del af vores bæredygtige tilgang. Vi stræber efter at minimere affaldsmængden og sikre ansvarlig håndtering af affaldet. Ved genbrug af materialer, korrekt sortering af affald til genanvendelse. På vores hovedsæde i smørum opbevare vi vores genbrugsmaterialer som løbende kommer ud på næste opgave.

​Vi bestræber efter at bygge med materialer, der er holdbare og har en lang levetid. Ved at bruge materialer af høj kvalitet og udføre omhyggeligt håndværk sikrer vi, at vores byggerier kan modstå vind og vejr, kræver færre reparationer eller udskiftninger i fremtiden. Dette bidrager til at reducere affald og ressourceforbrug på lang sigt.

Vores engagement i bæredygtighed afspejles også vores erhvervsafdeling hvor vi ofte bygger efter grønne byggecertificeringer som f.eks. DGNB og Svanemærkning. Disse certificeringer er et bevis på overholdelse af strenge miljøstandarder og vores forpligtelse til at levere bæredygtige byggeprojekter.

Vi er stolte af vores arbejde hvor vi fokuserer på at være en mere bæredygtig virksomhed og ser frem til at samarbejde med dig om dit næste projekt. Lad os skabe smukke og holdbare løsninger sammen, samtidig med at vi tager ansvar for vores planet og bygger en bæredygtig fremtid. 

Øvrige kategorier

Du kan også læse om: 

Opgaverne blev udført til aftalt pris og tid og som et virkelig godt kvalitetsarbejde

​- Knud via haandvaerker.dk

Forvandlede vores 70er helvede af et badeværelse til et nyt, flot moderne badeværelse

​- Tania via haandvaerker.dk

Dejligt med god dialog med en murer, der overholder sine aftaler og leverer et pænt stykke arbejde

​- Helene via haandvaerker.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave i dag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede
Yderligere billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt