Tømrer med over 15 års erfaring

Vi er eksperter i tømrerarbejde

AJ-Byg ApS er dit moderne byggefirma! Vi lever og ånder for at udleve vores kunders drømme. Kunden er altid i fokus, og vi prioriterer et tæt samarbejde med dig, så vi sammen finder de løsninger, der passer til dine behov. Går du og drømmer om et byggeprojekt, så er det vigtigt, at du har en kompetent tømrer som sparringspartner ved din side, der kan assistere dig og sørge for, at din drømme bliver til virkelighed. Vi tilbyder dig altid en god proces med stort fokus på tillid, kommunikation og selvfølgelig et godt og solidt håndværk.

Det er vigtigt for os at vi sammen udvælger de rigtige materialer - der er nemlig forskel på kvalitet. Tømmer findes i forskellige former og kvalitet eksempelvis hårdt træ, trykimprægneret, blødt materiale eller komposit, og valget af materiale er en vurderingssag fra opgave til opgave. 

Men her står vi til rådighed for dig med vejledning og ekspertise.

Fra vores værksted i Smørum rejser vi rundt i området, herunder i Ballerup og hele København, og hjælper vores kunder med at finde de rigtige tømrerløsninger og laver tømrerarbejde af højeste kvalitet.​

Kontakt os

Eksempler på vores arbejdsområder og kompetencer

Vi har mere end 15 års erfaring som tømrer, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage mange forskelligartede opgaver. Vi kan blandt andet lave:

Hvad koster en tømrer?

Vores priser på tømrerarbejde varierer alt afhængigt af, hvor omfattende din opgave er, og hvilke materialer vi skal købe ind. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på lige netop din opgave.

AJ-Byg ApS’ tømrermester står klar til at varetage din opgave og vi giver god rådgivning på telefon: 28 29 73 34.

Kontakt os​

Opgaverne blev udført til aftalt pris og tid og som et virkelig godt kvalitetsarbejde

​- Knud via haandvaerker.dk

Forvandlede vores 70er helvede af et badeværelse til et nyt, flot moderne badeværelse

​- Tania via haandvaerker.dk

Dejligt med god dialog med en murer, der overholder sine aftaler og leverer et pænt stykke arbejde

​- Helene via haandvaerker.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave i dag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede
Yderligere billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt