Totalentreprise ved større bygge- og renoveringsprojekter

Få varetaget dit byggeri i en entreprise

"Byggeri til fremtiden”. Det er mottoet hos Aj-Byg ApS, hvor kvalitet og æstetik er to uadskillelige størrelser. Vi står klar til at hjælpe både private boligejere og en række forskellige erhvervskunder med at varetage deres bygge- eller renoveringsprojekt i en totalentreprise.

Vi holder selv til i Smørum, hvorfor vi har særligt mange opgaver i vores eget lokalområde samt i Ballerup og omegn, men har du brug for vores hjælp i København eller et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Derfor skal du lade os varetage dit byggeprojekt

Vi benytter os kun af vores egne, veluddannede håndværkere, og på den måde kan vi sikre dig, at alt arbejde lige fra støbning af fundamenter til gulvpaneler bliver udført i absolut topkvalitet.

De gennemtænkte og visionære tegninger, som kommer ud fra vores tegnestue, har sikret os mange opgaver, men har du eller dit firma allerede tegningerne klar til dit byggeri, så følger vi også hellere end gerne dem.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for vores fag, og vi er både medlem af Dansk Byggeri samt omfattet af Byg Garanti.

Eksempler på vores arbejdsområder og kompetencer

Vi er en erfaren og kvalitetsbevidst totalentreprise firma som varetager forskelligeartede opgaver. Vi udfører blandt andet:

​Hvad koster totalentreprise?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få et byggeri varetaget i en totalentreprise. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken konkret opgave der er tale om, hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på arbejdet, og hvilke materialer vi skal købe ind. Skal vi for eksempel opføre et helt nyt badeværelse eller måske et helt nyt hus for dig?

Vi tilbyder altid en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget hele din kommende totalentreprise vil komme til at koste dig. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog omkring dine ønsker og behov samt dit konkrete projekt. 

Kontakt os

Tidligere projekter​

Øvrige kategorier

Du kan også læse om: 

Opgaverne blev udført til aftalt pris og tid og som et virkelig godt kvalitetsarbejde

​- Knud via haandvaerker.dk

Forvandlede vores 70er helvede af et badeværelse til et nyt, flot moderne badeværelse

​- Tania via haandvaerker.dk

Dejligt med god dialog med en murer, der overholder sine aftaler og leverer et pænt stykke arbejde

​- Helene via haandvaerker.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave i dag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede
Yderligere billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt