Renovering af badeværelse som du drømmer om

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Badeværelset er ofte et af de steder i hjemmet, der trænger til en kærlig hånd i form af en renovering og modernisering. Hvis du drømmer om en renovering af badeværelse, så står vi hos AJ-Byg ApS gerne til din rådighed.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for badeværelsesrenovering såvel som opførsel af nye badeværelser for både private boligejere og erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til store som små opgaver i både Smørum, Ballerup og omegn samt i hele København. 

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, og vores arbejde er derfor også omfattet af Byg Garanti. ​

Vi kan tilbyde en samlet totalløsning​

Hvis du drømmer om at få foretaget en større renovering af badeværelse, så kan du med fordel vælge at lade os varetage hele projektet i form af en totalentreprise. På den måde kan du nemlig få en samlet løsning, hvor du slipper for selv at kunne kontakte de forskellige håndværkere, der skal involveres i projektet, og koordinere deres arbejde. ​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvor meget en renovering af badeværelse koster kan være meget individuelt fra opgave til opgave og fra kunde til kunde. Vores priser afhænger blandt andet af dine ønsker og behov i forhold til: 

  • Renoveringens størrelse og omfang
  • Valg af materialer
  • Flytning af installationer
  • Om vi skal varetage renoveringen i en entreprise

Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den renovering af badeværelse, som du kunne tænke dig. Du skal bare kontakte os for en indledende snak omkring dit projekt samt dine ønsker og behov, så finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning og den rette pris. 

Med over 15 års erfaring inden for vores fag kan vi sikre dig et professionelt resultat i højeste kvalitet, der lever op til alle dine ønsker og behov. Vi kan også hjælpe dig, hvis du for eksempel ønsker at få opført et ekstra badeværelse i hjemmet. 

Opgaverne blev udført til aftalt pris og tid og som et virkelig godt kvalitetsarbejde

​- Knud via haandvaerker.dk

Forvandlede vores 70er helvede af et badeværelse til et nyt, flot moderne badeværelse

​- Tania via haandvaerker.dk

Dejligt med god dialog med en murer, der overholder sine aftaler og leverer et pænt stykke arbejde

​- Helene via haandvaerker.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave i dag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede
Yderligere billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt